onsdag 20 februari 2013

Att klättra på väggarna

Det börjar bli riktigt tråkigt att vara hemma nu. Summer är ju hemma för att det är lov med, och i två dagar så har hon sprungit runt i pyjamas hela dagarna. Visst är det mysigt att vara hemma ibland och bara gå runt i mjukiskläder, kolla på film och bara vara. Men nu har vi haft för många sånna dagar på rad. Eller ja, jättemysiga har dom ju inte varit eftersom Nela varit så dålig. Det har inneburit skrik, gråt och en stressad mamma. Men för mycket film och mjukiskläder har det verkligen blivit!
Nela är betydligt bättre idag. Hon har fortfarande hosta och är snorig. Men inte alls lika mycket som innan. Det märks också att hon varit sjuk och ledsen mycket, idag har hon nästan bara sovit. När hon har varit vaken så har hon bara tittat runt utan att säga någonting. Helt utmattad.

Summer och tack och lov inte blivit sämre. Sambon är däremot är dålig och stannat hemma från jobb idag. Det är verkligen inte ofta det händer ska jag säga. Så har haft tre sjuklingar hemma idag, och ni vet ju hur män är när dom är dåliga, eller hur? ;)

I morgon skulle vi egentligen varit på 2 månaderskontrollen på BVC, men den tiden fick vi ju boka om. Har inte tid nu förens den 14e mars. Det är 3 långa veckor dit. Jag som vill dit nu, är jättespänd på hur stor hon blivit sen sist. Men den 14e mars kommer det bli en rolig vägning/mätning eftersom vi inte varit på BVC sen den 6e feb.



Jag och Summer när hon var liten.




1 kommentar:

  1. "och ni vet ju hur män är när dom är dåliga, eller hur? ;) "
    nu fick du mig att dra lite på smilbanden lite , haha ! :)

    SvaraRadera