fredag 8 mars 2013

Egentid

Oj, vad hände här liksom? Sambon har åkt till jobbet och båda barnen sover fortfarande (eller ja, Nela var vaken mellan 06.45 och 08). Så jag har passat på att plocka iordning lite och beställt ett par skor till Summer med Dora på. Såg att dom var på REA nu, 158:- med frakt, så var ju bara "tvungen" att köpa dom. :)



Summer kom hem redan vid lunch igår, så vi mös massor hemma och hon sa att hon saknat oss jättemycket och ville åkt hem tidigare igentligen. Sötnosen. Saknar ju henne massor med när hon är borta. Det är inte likadant utan henne hemma :)

Tänkte att vi skulle åkt in till stan idag och klippt henne och letat skor till mig och bara tagit dagen som den kommer. Men eftersom barnen fortfarande sover så känns det lite sent att åka in sen. Det tar ju ändå ett tag med buss + att man ska gå där lite + att barnen behöver äta. Sen sa Summer igår att hon inte ville klippa sig, hon ville ha lika långt hår som "Trassel". Så blir nog en hemmadag idag istället. Bättre att åka in och klippa henne när hon själv säger att hon vill, istället för att det ska bli bråk. Det ska ju ändå bara toppas.

Kom på en sak jag måste göra idag. Måste leta upp dopklänningen och se hur stor den är. Se om Nela kan ha den om 2 månader när vi ska ha dopet. Jag hoppas det. Dopklänningar har väl inga speciella storlekar, eller?

Nu vaknade Summer, så blir lite bolibompamys och frukost innan Nela vaknar och vill ha mat igen. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar