söndag 21 april 2013

Äntligen

Här har vi haft jättefint väder i helgen, vilket har resulterat i att vi varit ute hela dagarna. Summer har tränat på att cykla utan stödhjul, vilket går jättebra på gräset i trädgården. Men så fort vi kommer ut på vägen blir hon osäker. Vet inte om det är att det går för snabbt, är för mkt trafik (och för liten väg) eller vad det är. Men med lite mer träning så ska det nog gå. :)
Idag spenderade vi lite av eftermiddagen på Väla. Hittade två blusar, inte bestämt vilken jag ska ha på dopet än bara. Det tog ett tag, men till slut så. :) Kom även hem med en tröja till Summer, 2 tröjor till sambon, en klänning till Nela och lite dekoration att ha på boden på dopet. Mysigt att gå där allihopa utan att stressa. Var inte så mkt folk idag heller som det brukar vara på en söndag annars.


Nu ska jag bara hitta ngt smycke att ha till med. :)

Denna veckan är ganska full. Det är föräldramöte på dagis, föräldragrupp på BVC och prästen kommer.

Allt börjar falla på plats nu och jag känner mig mindre stressad. På måndag nästa vecka kommer syster och barnen, det är så nära nu. Gaaahh :) Sen kommer sambons syster från USA, det ska dukas och förberedas för dopet, packa och sen åker vi till Polen i 2 veckor. Syster och pojkarna håller koll på huset under tiden, så det känns bra :)

Just det. måste komma ihåg att ringa till barnkliniken i Helsingborg i morgon. Har redan fått tid för återbesök i Malmö, fast Nela inte börjat på medicinen ännu. Konstigt :/





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar