torsdag 11 april 2013

Malmö och fler bilder

I går ringde dom från hudkliniken i Malmö och vi fick en tid redan i morgon till Nela. Så då får se om dom kommer göra någonting åt hennes smultronmärken eller om dom ska "läka" av sig själv. Sen vill vi klart ha mer fakta om laserbehandling, om det nu blir att dom vill behandla det. Finns det risker? Gör det ont på henne? Krävs en, eller flera behandlingar?

Det värsta är egentligen alla kommentarer "åhh, vad är det?" , "har hon slagit sig?" - Förklarar jag sen att det är ett smultronmärke, så kommer nästa fråga "vad är det?". Jag orkar inte stå och förklara det för främlingar stup i kvarten. Vad ska man säga egentligen? Jag är ju inte den som bara kan ingonera om någon frågar heller.
Även fast smultronmärkerna ser "illa" ut för vissa, så är det ju ingenting som skadar, eller gör ont på henne och dom kommer ju försvinna med åren. Det är bara synd att dom sitter i ansiktet.
Men sen kan jag ju med tycka att hennes smultronmärke är en del av henne liksom. Dom har funnits med sen hon var nyfödd (även om dom inte syntes så mycket då).  Kan dom sen läka av sig själv inom bara några år, så kanske det bara är dumt att behandla?
Det är bara att vänta och se vad hudläkaren säger i morgon.


Lina ville gärna se andra delen av rummet. Så här kommer fler före och efterbilder :)









3 kommentarer:

  1. Blev ju jättebra, och fönstret är ju så mycket bättre det också :) Kram
    /Lina

    SvaraRadera
  2. Kul att du kikar in på min blogg : ) Eddie var nästan 5 månader när vi började med smakis. Så vi har hållit på i 3 veckor. I början fick han bara några teskedar och sen ökade vi successivt. Sen fick han en hel smakportion som är lite mer än 1dl varje dag som mellis mellan flaskorna. Åh när vi tyckte att hans mage pallade maten så valde vi att ge en portion till på em/tidig kväll och det går hur bra som helst. Har väl gått fort också eftersom han gillar maten, alla barn är ju olika : ) Hur gammal är er lilla?

    Fint ni gjort i sovrummet.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker hennes smultron märke ger henne personlig charm! Det är ju ingen annan som har ett sådant! På samma ställe! Fina lilla tjejen!

    SvaraRadera