söndag 28 april 2013

Mys och trädgårdsfix

Hela gårdagen var en riktig mysdag. Jag släppte allt annat och Summer fick bestämma vad vi skulle göra/leka under hela dagen.
Först ville hon måla oss med ansiktsmålning, och sen pysslade vi, ritade, byggde lite med lego, hoppade studsmatta och hade picknick ute i trädgården. Tänk att hon blir så glad av så "lite". Det krävs inte alls mycket. För OJ vad hon skrattade när hon målade "sminkade" oss i aniktet. Vilken lycka för henne. :) Skönt att ha en dag för bara oss, när jag släpper allt annat och verkligen tar vara på tiden och bara är liksom. Utan alla krav och måsten. Fler sånna dagar!


Idag har vi haft en riktigt effektiv dag. Medans jag och flickorna (eller iaf jag och Summer) städade här inne, så städade sambon i bilen. Sen åkte vi iväg och inhandlade det sista till dopet och lite saker till svärföräldrarna som dom vill ha härifrån Sverige. När vi kom hem så satte vi igång och röjde lite i trädgården. Bytte vatten i dammen, klippte gräs osv.

Nela åt nästan en hel tallrik gröt och mosad banan idag. Hon tycker det är hur gott som helst. Hon fick smaka en sked med potatis och mootspuré idag med, men det var ingen hit än.

Nu ikväll hade vi lite söndagsmys med lite godis och jordgubbar innan det var dax för barnen att hoppa i säng. Summer var duktig och sparade sitt lördagsgodis till idag. :)

Längtar nu till i morgon. Ska till BVC med Nela. Kanske träffa Nina och sen på kvällen ska vi hämta Syster och pojkarna. Äntligen! Känns hur knäppt och konstigt som helst, men det ska bli så mysigt! :) Summer vet ingenting ännu och det ska bli en överraskning för henne. Ska bli så kul att få se hennes min. :) Som sagt, längtar!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar