måndag 1 april 2013

Renovering och mycket skratt

I går började vi renovera i sovrummet. Väggar rivs, ut med isolering, byte och flytt av fönster. Alla saker som var i sovrummet står packeterade i kartonger och säckar i köket, byggdamm i princip överallt, vi sover i bäddsoffan och det är allmänt kaos här hemma just nu. Jag som hatar ha skitigt runt omkring mig. Haha. Längtar tills gipsskivorna är på plats på väggar och tak, och det är dax för målning, det är det roliga börjar. Inredningen är så klart det roligaste. Vi har sålt både sängen och våra byrår vi hade eftersom vi ska köpa helt nya och vi har en bild av hur det kommer se ut. Hoppas det blir som förväntat. Ni kommer få se före och efterbilder sen när det är klart. :)

För att hålla mig själv och barnen ifrån bygget och dammet så mkt som möjligt just nu när det är som värst så har vi hållt oss mestadels ute. Igår var vi i trädgården hela dagen, hade lunch och picknink ute med.
Idag åkte vi en sväng till Väla för att göra några ärenden, vi kom bara hem med en av sakerna. Men den saken blev riktigt bra och de andra sakerna kan egentligen vänta. Ville hittat klännig till mig och kjol till Summer som vi ska ha på Nelas dop. Hade varit skönt att ha det klart, men det får vänta. Har några veckor till på mig. (som vanligt kommer jag väl vara ute sista dagarna)

Nela skrattar, verkligen skrattar jättemycket nu. Hon älskar när Summer leker med henne och hon skrattar åt henne ibland med. Underbart. :) Summer älskar att ta hand om sin lillasyster och vill vara med henne hela tiden. Nu börjar dom ha roligt med varandra och det märks verkligen.


Var föresten hos läkaren i torsdags ang Nelas smultronmärke, och han kollade bara på det snabbt och skrev sen en remiss till Lund. Så nu inväntar vi en tid därifrån för att ta bort/minska märket hon har på kinden med hjälp av laser. Han kunde inte svara på om dom kommer ta det på huvudet med, men troligtvis inte eftersom det ändå kommer döljas av hennes hår sen. Dom försvinner ju förr eller senare av sig själva ändå så. :)


Har verkligen fullt upp framöver. Det är kul, men samtidigt känner jag lite panik för att hinna med allt. Det är planering av dop, Syster kommer hit med barnen, sambons syster kommer, vi ska åka till Polen och vi håller på att renovera.
Längtar mest efter Syster och barnen. Vill hinna med så mycket när dom kommer, samtidigt som jag vill ta det lugnt och bara vara. Men nu har vi all tid i världen att träffas oftare, så det gör inget om vi inte gör så mkt under de dagarna när dom kommer hit. :)





2 kommentarer:

  1. Skulle jätte gärna vilja träffa din syster! Även om det bara blir en snabbis :D

    SvaraRadera
  2. Va roligt med renovering. Alltid jobbigt med processen men kul när man kan inreda sen =)!

    SvaraRadera