fredag 29 mars 2013

Skärtorsdagen och långfredagen

Ja, under skärtorsdagen var jag och flickorna på påskfest på öppnaförskolan. Hur mycket folk som helst där. De flesta barnen var målade till påskkärringar och var hur söta som helst. Det bjöds på påskmat och påskbakelser. Påskkyckligen kom på besök med. Summer blev livrädd, stackaren. Hon tycker inte alls om utklädnader. Men alla andra skrattade för fulla muggar när hon (påskkycklingen alltså) började dansa fågeldansen. :D

Åkte hem proppmätta och stannade ute i trädgården en stund samtidigt som vi väntade in Thess. Hela eftermiddagen bestod av mys, prat inför dopet (hon ska ju sjunga), och om skvaller och minnen. Underbart. Synd att vi inte träffas oftare.

Idag var vi ute och shoppade lite. Var på jakt efter en viss sak, men hittade givetvis inte.. just bara för att liksom. Hittade massa annat istället (varför är det alltid så?). Hittade bland annat en jättefin låda, som vi har tänkt och ha som Nelas "minneslåda"/"tidskapsel". Vet att jag ska att vi kanske skulle göra själva, men denna kunde vi inte motstå. Ska köpa en likadan till Summer i höst, då skulle dom få in likadan fast i annan färg, så det blir ju perfekt! :)


(bilden gör den inte så rättvis, men orkade inte ta bättre bild)

Har inga direkta planer nu i påsk. Allt beror väl mer eller mindre på vädret. Kanske åker till hembygdsparken i Ängelholm eller Pannkaksladan i Höganäs. Någon liten utflykt får det allt bli! :) Vad gör ni i Påsk, firar ni något speciellt?


1 kommentar: