onsdag 27 mars 2013

Premiärer och goda nyheter

Var på BVC med Nela idag och hon fick sina första vaccinationer. Usch, vad det gör ont i mammahjärtat när ens barn skriker av smärta. Men hon kom över det ganska snabbt och hon har varit sig själv under hela dagen så det är skönt. Bara små bebisplåster kvar på låren. Tog även en vikt på henne och nu är hon över 6 kg. Sen pratade även om Nelas smultronmärke som hon har på kinden. BVC-sköterskan skulle be läkaren kolla på det, och sen kanske att dom gör en laserbehandling eftersom det sitter just i ansiktet och bara blir större. Dom kommer ju försvinna med åren, men BVC-sköterskan menade på att kan man minska dom lite när dom sitter i ansiktet, är det bra. Så får se när, och OM vi får tid till det.




Hela eftermiddagen var vi ute i det fina vårvädret. Var många "premiärer" idag. Sandlådan, glass ute, äta lunch ute och cykla. Summer tränade lite på att cykla utan stödhjul på gräset här hemma.. men efter en liten paus så sa hon att hon inte ville mer för att hon bara "ramlade hela tiden" och för att det var "för tungt". Haha. :D 



Är så galet glad förresten. Fick världens bästa nyhet igår. Syster kommer flytta tillbaka ner och vi kommer ses igen i slutet av april. Då kommer det vara nästan ett år sen vi sågs sist. Är helt till mig och kan knappt vänta. Vill att det ska vara den 29e april NU! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar