söndag 19 maj 2013

Hemma igen!

Oj oj oj, nu har jag mycket att berätta här känner jag. Har ju hänt massvis sen Nelas dop! :)

Blev genomförkyld lagom till dopet och hade inte värst mycket energi. Men det gick bra ändå. Sa inte så mycket i kyrkan som tur var. Lite svårt att stå i högklackat när man är svag i kroppen bara :P
Det gick bra med Nela i kyrkan. Bara lite gnäll, men det gjorde inte så mycket. Underbara Thess sjöng och spelade. Känns bra att hon sjungit på båda flickornas dop. Det betyder jättemycket.
På dopet bjöd vi på smörgåstårta med kyckling/chilli, och en vanlig med leverpastej och skinka. Sen lite frallor till barnen. Efteråt doptårta och kaffe - allt hade grannen fixat och gjort åt oss. Supergott och lagom "lättlunch". :)



Efter dopet åkte Syster, pojkarna och sambons syster hem till oss igen. Fullt hus. Tycker om när det är liv och rörelse runt omkring mig. Trodde det skulle bli jobbigt och svårt att packa när alla var här hemma, men det var det inte. Dom stora barnen underhöll mest sig själva. Måndagen åkte vi till Polen.
Har haft en jättebra tid där och helt underbart väder. Ca 30 grader varje dag och många shoppingturer. :P
Summer blev tyvärr dålig natten till måndagen och låg med maginfluensa till i torsdags. Så hon var inte så jättepigg (vilket man förstår), och vi fick ställa in några av våra utflykter. Men hon hade inget emot att stanna hemma några timmar med sambons mamma, så jag Nela och sambon kunde gå och fixa lite saker som behövde fixas/köpas.

Kom hem idag runt lunch och har packat upp näst intill hela dagen. Fy vad det är tråkigt. Är helt slut sen vi bilade 12h igår, samt åkt båten i värsta ovädret och sen upp kl 5 och bila 3h till idag.

Båda barnen sover gott nu och ska med snart hoppa i säng. Är jättetrött. Men har ju lovat er lite bilder, så här kommer några till :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar