tisdag 21 maj 2013

Utveckling och sjukhusbesök

Har ju hänt en hel del med Nela sen vi åkte. Hon utvecklas så himla snabbt nu så det är galet.
Hon intresserar sig jättemycket för sina fötter nu, leker med dom hela tiden. Hon tränar på att sitta lite smått själv. Ibland sitter hon ett par minuter helt själv. :) Hon äter mer och mer smakportioner. Mycket som jag mosat hemma själv (majs, potatis, ärtor ris med lite bröstmjölk i), och sen har hon smakat gröt och olika puréer som finns på burk. Banan äter hon med, åh, vad hon älskar banan! :)
Hon vänder sig ofta från rygg till mage, och blir sen jättefrustrerad över att inte kunna vända sig till rygg igen. Hon vänder sig ofta till sidan med, och ligger på sidan och leker. Annars vill hon oftast stå upp i våra knän eller sitta med i sin stol. Hon vill helt enkelt vara med oss mer och mer. :)
Hon älskar sin storasyster och skrattar ofta åt henne. Summer tycker med att det är jätteroligt. Det är så mysigt att se dom tillsammans nu när dom har mer roligt åt varandra.
Sen så älskar Nela att mysa. Varje kväll ska det mysas och mysas, och mysas. Det ska helt enkelt mysas och kelas tills hon somnar. :)




Idag var det att gå upp tidigt. Skulle vara med Nela på sjukhuset klockan 8. Hon påbörjade sin behandlig av sina hemangiom (smultronmärken) idag. Nu ska vi dit yttligare 2 gånger. En gång nästa vecka, och en gång nästa vecka igen för att utöka medicinen och sen ska hon behandlas tills hon är ett.
Tycker redan det märks skillnad sen vi började med salvan, märkerna har blivit gråare och är inte alls lika spända som förut. Tar kort varje vecka nu för att se resultatet. :)

Före behandling av salva:



Efter:



Visst syns det redan förbättring? :)


2 kommentarer:

  1. Det är jätte stor skillnad ju! Så fint det har blivit! Även om jag tyckte hon var fin redan innan! ^^

    SvaraRadera
  2. Ja det syns lite skillnad faktiskt :) Vår lilla tjej har oxå ett smultronmärke men hennes är ganska litet o platt, som ett blåmärke som vägrar försvinna haha..

    SvaraRadera